Onze Winkel

 LET OP! VAKANTIEROOSTER WINKEL: VAN 15 TOT 23 JULI IS ONZE WINKEL BEPERKT OPEN! ONLINE BESTELLINGEN WORDEN WEL VERWERKT
OPEN OP ZATERDAG 17 JULI, WOENSDAG 21 JULI EN GEWOON GEOPEND WEER VANAF VRIJDAG 23 JULI

  

Welkom in de  internetwinkel van KAROE. De winkel voor de jager,hengelsporter en buitenmens sinds 2005!  Wij, de mensen achter KAROE, zijn zelf echte buitenmensen. We jagen, trainen met onze jachthonden ,vissen en doen andere outdooractiviteiten. Onze persoonlijke ervaringen nemen we vaak mee in de bepaling van onze produktkeuzes.

 

Naast onze internetwinkel hebben wij ook een "echte" winkel in Katwijk met een uitgebreid assortiment. Doordat onze online-shop ook gekoppeld is aan de voorraad van onze leveranciers kan het zijn dat niet alle maten altijd in onze winkel aanwezig zijn. Onze gekoppelde leveranciers versturen webshopbestellingen ook direct naar onze klanten. Mocht u naar de winkel willen komen voor een speciaal produkt in een speciale maat kunt u altijd even informeren zodat wij dit artikel voor u kunnen reserveren. Aangezien wij dagelijks door onze leveranciers bevoorraad worden kunnen verzoeken snel geregeld worden!

 

In onze winkel is een ruime collectie jachtkleding aanwezig, voor heren maar ook voor dames!

Ons adres:
Karoel
Lageweg 37 G2
2222AG Katwijk
Nederland 
T 071-7504120
E info@karoe.nl

 

Openingstijden Winkel

Maandag; gesloten/op afspraak
Dinsdag :    10.00 - 18.00
Woensdag:  10.00 - 18.00
Donderdag: 10.00 - 18.00
Vrijdag:      10.00 -  18.00
Zaterdag:   10.00 -  17.00 

Kortingsacties

Heeft u in een van onze nieuwsbrieven een kortingsactie of kortingscode gezien kunt u deze natuurlijk ook gewoon in onze winkel gebruiken.

 

Zakelijk kopen

U heeft bij ons de mogelijkheid op uw bedrijfsaccount in te kopen. Vaak zijn onze artikelen namelijk zeer geschikt als werk- of warmtekleding etc.
U ktijgt van ons dan een bedrijfsfactuur toegestuurd. Voor bedrijven in België betekend dit bovendien dat zij BTW-vrij kunnen inkopen.

                                                    

 

To Top