Welkom in de  internetwinkel van KAROE. De winkel voor de jager,hengelsporter en buitenmens sinds 2005!  Wij, de mensen achter KAROE, zijn zelf echte buitenmensen. We jagen, vissen en doen andere outdooractiviteiten. Onze persoonlijke ervaringen nemen we vaak mee in de bepaling van onze produktkeuzes.

Het assortiment van KAROE zal zich de komende periode flink blijven uitbreiden.
Bekijk de winkel daarom regelmatig.Er zullen veel nieuwe en vernieuwende produkten te zien zijn en mocht u zelf bepaalde wensen of vragen hebben; mail het ons! Ook zult u merken dat veel van onze produkten aanzienlijk goedkoper zijn dan diezelfde produkten elders. Deze tijd, waarin het reizen inmiddels een kostbare zaak geworden is, maakt het winkelen bij KAROE
extra voordelig. Ook het kopen en eventueel ruilen van kleding hebben wij geprobeerd zo makkelijk mogelijk te maken. Dit kunt u in de rubriek ondersteuning
teruglezen. Schrijf uzelf in als klant van KAROE en u kunt direkt gebruik maken van speciale klantenakties, kortingen voor leden van bepaalde verenigingen en andere voordelen.

 

Door een unieke samenwerking met onze filialen en partners in Nederland, België, Duitsland en Skandinavië zijn alle artikelen, kleding en schoenen in de zichtbare maten direct leverbaar.

Mocht uw bestelling vanuit het buitenland verzonden worden kan de levertijd 2 a 3 dagen bedragen. Natuurlijk betaald u hier geen extra verzendkosten voor. Wilt u een bepaald artikel in een bepaalde maat in onze winkel in Katwijk komen passen informeert u dan in onze winkel zodat wij deze voor u kunnen reserveren.

Staat een bepaalde maat niet meer bij het artikel dan heeft de leverancier hem zelf niet meer op voorraad. U kunt dan vrijblijvend informeren wanneer deze maat weer leverbaar is.

 Waarmee kunnen wij u helpen?

 

Meer weten over de services van KAROE? Kijkt u hieronder bij de specifieke onderwerpen en veelgestelde vragen.

Zeker KAROE

Veilig bestellen

Zowel uw bestelling als uw betaalgegevens worden via SSL-technologie ( een geavanceerde elektronische coderings- en beveiligingsmethode) verstuurd. Deze methode garandeert dat uw gegevens niet door derden kunnen worden ingezien. Het gesloten slotje onder in uw scherm geeft dit beveiligde proces aan.

Privacy policy

Uw privacy is veilig bij ons. In ons computersysteem registreren wij een aantal gegevens, o.a. uw naam, adres, postcode, woonplaats en (indien bekend) uw telefoonnummer, geboortedatum en E-mailadres. Verder worden de door u bestelde artikelen, fakturen, betalingen en eventuele reclamaties bewaard. Deze gegevens hebben wij nodig om uw bestellingen correct af te handelen en onze financiëlle administratie te voeren. Alle door u verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld, overeenkomstig de nationale en europese regelgeving.

Wij gebruiken deze gegevens ook om u op de hoogte te houden van interessante aanbiedingen van onze produkten. Indien u er geen prijs op stelt om deze aanbiedingen te ontvangen, neem dan even contact op met de klantenservice. Uw gegevens zullen nooit in het bezit van derden worden gesteld.

Betalen

Betaalveiligheid

Betalen gaat gemakkelijk en is veilig geregeld bij KAROE. Al uw gegevens worden via dezelfde SSL-technologie (geavanceerd elektronische coderings- en beveiligingsmethode) verstuurd die banken ook gebruiken. Deze methode garandeert dat uw gegevens nooit door derden kunnen worden ingezien of gemanipuleerd. Dit beveiligde proces wordt aangegeven met een gesloten slotje onder in uw scherm.

Betaalmogelijkheden

 

IDEAL. Hoe werkt IDEAL? U plaatst een bestelling bij KAROE. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en de webwinkelier wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald. iDEAL is ontwikkeld door ABN AMRO, ING Bank, Postbank en Rabobank.

 

 • Toegang tot internetbankieren van een van de deelnemende banken is voldoende om gebruik te kunnen maken van iDEAL.

  Overschrijving. U schrijft het te betalen bedrag over op ING bankrekeningnummer NL56INGB067 00 54 739 Ten name van Outdoorsports Holland te Leiden onder vermelding van uw bestelnummer. Zodra uw betaling binnen is wordt uw bestelling verzonden.

  PAY PAL.

  • Hoe werkt PayPal?
   Zodra U zich heeft aangemeld als lid van Pay Pal, en de aanvraag is goedgekeurd, kunt U geld sturen naar iedereen die een e-mail adres heeft. Als U geld stuurt naar iemand via PayPal, boekt PayPal dat af van uw tegoed, of boekt PayPal het af van uw credit card. De ontvangers van het bedrag worden per e-mail op de hoogte gesteld van de betaling.
   PayPal biedt het eenvoudigste betalingssysteem dat op de wereld bestaat. Het enige dat U nodig heeft is een aanmelding als lid en een creditcard. Geen moeilijke software (SET) op uw computer, helemaal niets. Vervolgens kunt U iedereen op de wereld met een e-mail adres (ze hoeven niet lid te zijn van PayPal) bedragen sturen. U kunt ook van iedereen die lid is van PayPal geld ontvangen. Vooral bij kleinere bedragen is dit uitermate handig. PayPal rekent een klein percentage voor de bemiddeling.( zie PayPal-site  ) Het is veel goedkoper en sneller dan een bankaire overboeking, het sturen van cheques, postwissels of iets dergelijks. Ook voor KAROE is het een uitermate bruikbaar systeem. Diverse credit-card maatschappijen leveren een vergelijkbare service, maar dan moeten zowel de geldzender als de ontvanger beschikken over dezelfde electronische betalingsfaciliteiten (SET-systeem). Met het Pay-Pal systeem is het veel eenvoudiger; een klant van KAROE betaald het bedrag  via PayPal aan KAROE. KAROE ontvangt een e-mailtje van PayPal dat het geld binnen is, en vervolgens stuurt KAROE de goederen op. Creditcard betalingen worden ook verwerkt door Paypal. Hierdoor is het niet meer nodig dat KAROE individuele overeenkomsten heeft met diverse creditcardmaatschappijen. 
  • .
  • Hoe betaal ik met PayPal?
   U gaat naar de paypal site en logt in door het geven van uw e-mail adres (staat nu vaak al ingevuld) en wachtwoord. Vervolgens gaat U naar "Send money" en vult het e-mail adres in van degene die het geld ontvangt. Vul het bedrag is en geef aan in welke geldeenheid het is (US$, Euro's, Britse Ponden of Yen).

  Onder Rembours. Wanneer u "onder rembours"besteld, betaald u het bedrag aan de postbode bij aflevering van uw bestelling. De EXTRA kosten voor een remboursbestelling bedragen euro 6,50. Dit zijn extra kosten naast de normale verzendkosten. Wij verzenden onder rembours zendingen tot een bestelbedrag tot € 150,-

 • Contact
 • Mail ons

  U kunt ons mailen voor vragen, suggesties en opmerkingen. Ons e-mailadres is info@karoe.nl

  Adresgegevens

  KAROE - outdoor sports Holland, per 1-1-2018 onderdeel Nordic Outfitter

 • Kantooradres; Lageweg 37 G2, 2222AG, Katwijk, 071-7504120

 • Showroom, Lageweg 37 G2, 2222AG, Katwijk, 071-7504120

 • Bankrekeningnummer ING 67 00 54 739 ten name van Outdoor sports Holland.

  KvK Leiden 52118711 VAT NL174878813B02

  Openingstijden Winkel

   

 •  di,woe, do, vrij: 10:00 - 18:00

 • Zaterdag: 10:00 - 17:00 

 • Bezorging

  Minum orderbedrag

  Het minimum orderbedrag dat u kunt bestellen is 10 euro.

  Bestelpakket wijzigen

 •  U heeft na uw bestelling toch een andere keus gemaakt en wilt uw bestelling wijzigen? Geen probleem, wij helpen u graag. Als uw pakket nog niet verzonden is, zijn aan deze wijziging geen extra kosten verbonden.

 • Bestelling annuleren 

  Als u uw bestelling wilt annuleren verzoeken wij u per e-mail of telefoon contact op te nemen met onze klantenservice. Hier kan men u direkt zeggen of uw bestelling al ter verzending is aangeboden of niet. Is het pakket nog niet verzonden, dan kunt u uw bestelling direkt zonder kosten annuleren. Is het pakket wel verzonden, dan kunt u de overreenkomst herroepen door binnen 7 dagen de produkten in de originele, ongeschonden verpakking aan ons terug te sturen. Voorwaarde is dat de produkten ons in goede staat weer bereiken. Het risico en de verzendkosten voor de retourzending zijn voor uw rekening. Alleen wanneer  sprake is van een fabricagefout kunt u het artikel kosteloos ruilen. Indien u een andere maat wenst kunt u het artikel eenmalig kosteloos omruilen.

  Verzendkosten

  Verzendkosten worden berekend volgens de tabellen van TPG post. Deze bedragen zijn richtlijnen. De afmeting of het gewicht van het bestelde produkt kan er voor zorgen dat het pakket in een andere tariefgroep valt. 

  Belangrijk

  Controleer bij ontvangst altijd het aantal aangegeven paketten en eventuele zichtbare schade. Bij transportschade dient u onmiddelijk de transporteur en ons te verwittigen.

  Garantie & Service

  KAROE biedt op alle artikelen minimaal 1 jaar garantie. Dus ook op kleding. Bewaar de afleveringsbon van het artikel goed: dit is uw garantiebewijs.

  Gebruik artikelen

  Het is Nederland niet altijd toegestaan om bepaalde lokmiddelen tijdens het (ver)jagen te gebruiken. Weet u het niet zeker, informeer dan bij de verschillende jachtverenigingen. Ook andere artikelen kunnen in Nederland of buitenland niet toegestaan zijn. KAROE is niet verantwoordelijk voor het gebruik van de niet toegestane artikelen.

  Maattabellen
 • overzicht maattabel
 • Disclaimer

  Deze webwinkel is met de meeste zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat fabrikanten hun produkten (onaangekondigd) enigzins wijzigen, aanpassen of uit de collectie nemen. Sommige kleuren kunnen fototechnisch gezien niet geheel natuurgetrouw worden weergegeven. Het kan daarom voorkomen dat de kleuren van het door u bestelde produkt afwijken van wat u in de webwinkel heeft gezien. Dit soort kleine tint- of kleurafwijking geeft u geen recht tot retourneren.

  Prijswijzigingen en zetfouten voorbehouden.

To Top