18131032 Bushnell Powerview 10x32

€ 54,99
Op voorraad
SKU
029757131324

De nummer 1 keuze voor miljoenen mensen. De krachtpatser van de verrekijkerindustrie, en de meest vertrouwde optiek ter wereld om een eenvoudige reden: ze zijn de optimale combinatie van prestaties en waarde voor elke bezigheid.

De nummer 1 keuze voor miljoenen mensen. PowerView®. Het krachtpatser van de verrekijkerindustrie en de meest vertrouwde optiek ter wereld om een eenvoudige reden – ze zijn de optimale combinatie van prestaties en waarde voor elke bezigheid. Kenmerken zoals hun soft-touch grip pads zetten ze een streepje boven de rest, en alles ziet er beter uit door heldere, duidelijke, volledig gecoate optiek. En we hebben deze verrekijkers opzettelijk ontworpen met een lichtgewicht, gestroomlijnd ontwerp zodat je ze nooit hoeft te missen. De ultieme alleskunner, PowerView biedt een breed scala aan vergrotingen, stijlen en maten om alles te accommoderen, van een uitgebreide wandeling in de achterland tot een korte loop naar de concertzaal.

Multi- of volledig gecoate optiek voor superieure lichttransmissie en helderheid Antislip rubberen pantser absorbeert schokken en biedt een stevige grip Hedendaags ontwerp

Meer informatie
Merk Bushnell
Maat 43/44
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:18131032 Bushnell Powerview 10x32
Uw waardering