181900 Butler Creek Featherlight Rifle Sling, w/ Swivels

Niet op voorraad
SKU
181900

De Featherlight Slings zijn de eerste in de branche die gemaakt zijn van lichtgewicht schuim, dat 45% lichter is dan de gevoerde Butler Creek Quick Carry-sling.

Weg met het oude en tijd voor iets nieuws. Nu is het tijd om je sling te upgraden met een nieuwe Butler Creek Featherlight Sling. Of je nu een geweer of een jachtgeweer schiet, deze nieuw ontworpen slings bieden een model voor jou. Ze zijn de eerste in de industrie die gemaakt zijn van lichtgewicht schuim, dat 45% lichter is dan de gevoerde Butler Creek Quick Carry-sling. Ze bieden ook ademend vermogen met de uitsparingen om opgesloten hitte te verminderen en de schouder beter vast te pakken. Het zachte schuim op de schouder voegt ook comfort toe, waardoor de sling de hele dag comfortabel te dragen is, terwijl hij veilig op de schouder zit met een grote duimlus aan de onderkant van de sling.

Lichtgewicht: Industrieprimeur, gesloten-cel schuim binnenwerk, 45% lichter dan de gevoerde Quick Carry-sling Ademend: Uitsparingen om opgesloten hitte te verminderen en de schouder beter vast te pakken Comfort: Zachte schuimvulling op de schouder voor de hele dag draagcomfort Veilig: Grote duimlus om de sling op de schouder vast te zetten tijdens het navigeren door ruw terrein Snelle toegang: 2 ingebouwde patroonhouders bieden directe toegang tot munitie Verstelbaar: Van 22" tot meer dan 36" lang & 3" breed

Meer informatie
Merk Butler Creek
Maat 43/44
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:181900 Butler Creek Featherlight Rifle Sling, w/ Swivels
Uw waardering