18190050 Butler Creek Featherlight Rifle Sling Single point Black, w/Swivels

€ 59,99
Op voorraad
Nog 1 beschikbaar
SKU
051525000624

De Featherlight Single Point Sling is een unieke enkelvoudige jachtschlinge die is gemaakt van hoogwaardig 1,25" breed nylon band met een bungee voor comfort en ondersteuning.

Weg met het oude en tijd voor iets nieuws. Nu is het tijd om je sling te upgraden met een nieuwe Butler Creek Featherlight enkelvoudige puntslinge. Deze unieke jachtslinge is gemaakt van hoogwaardig 1,25" breed nylon band met een bungee voor comfort en ondersteuning. Dit is de eerste in de branche die gemaakt is van lichtgewicht schuim, wat helpt om overtollig gewicht te verminderen. Het biedt ook ademend vermogen met de uitsparingen om opgesloten warmte te verminderen en de schouder beter vast te pakken. Het zachte schuim op de schouder voegt ook comfort toe, waardoor de sling de hele dag comfortabel te dragen is, terwijl hij veilig op de schouder zit en ook beschikt over robuuste bar-tacking en box-stiksels voor maximale sterkte.

Lichtgewicht: Industrieprimeur, gesloten-cel schuim binnenwerk Ademend: Uitsparingen om de opgesloten warmte te verminderen en de schouder vast te pakken Comfort: Zachte schuimvulling op de schouder voor de hele dag draagcomfort Opties: HK-stijl snaphaak en drukknop-draaischarnier vuurwapenconnectoren inbegrepen Snel: Snelsluitgespen voor eenvoudige loskoppeling van het vuurwapen Dempen: Bungee riem voor extra schokabsorptie Verstelbaar: Van 28" tot meer dan 33" lang & 2" breed

Meer informatie
Merk Butler Creek
Maat 43/44
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:18190050 Butler Creek Featherlight Rifle Sling Single point Black, w/Swivels
Uw waardering